• Zuilen is weer een manschap rijker

    27 juli 2017 | Nieuws |
  • Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Vestibulum tortor quam, feugiat vitae, ultricies eget, tempor sit amet, ante. Donec eu libero sit amet quam egestas semper.

    Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Vestibulum tortor quam, feugiat vitae, ultricies eget, tempor sit amet, ante. Donec eu libero sit amet quam egestas semper. Aenean ultricies mi vitae est. Mauris placerat eleifend leo. Quisque sit amet est et sapien ullamcorper pharetra.

    Vestibulum erat wisi, condimentum sed, commodo vitae, ornare sit amet, wisi. Aenean fermentum, elit eget tincidunt condimentum, eros ipsum rutrum orci, sagittis tempus lacus enim ac dui. Donec non enim in turpis pulvinar facilisis. Ut felis. Praesent dapibus, neque id cursus faucibus, tortor neque egestas augue, eu vulputate magna eros eu erat. Aliquam erat volutpat. Nam dui mi, tincidunt quis, accumsan porttitor, facilisis luctus, metus

  • Na het volgen van een intensieve opleiding op het gebied van Brandbestrijding mocht Susan Argaman het examen doen, zodat ook zij mee kan uitrukken tijdens incidenten. Ze heeft haar examen gehaald en maakt nu officieel deel uit van de C-ploeg.

    De opleiding tot Manschap A bestaat uit drie verschillende onderdelen; brandbestrijding, technische hulpverlening en incidentbestrijding gevaarlijke stoffen. Na afronding van het eerste onderdeel, mag Susan nu beginnen met technische hulpverlening.