• Brandweer Zuilen op Ultrasonic

    29 juli 2017 | Nieuws |
  • Aan het begin van deze zaterdagmiddag was Brandweerteam Zuilen op het Ultrasonic festival bij de Maarsseveense plassen te vinden. Voor de brandweer is het belangrijk om te weten wat de aanrijdroutes zijn en waar ze bij een eventueel incident rekening mee moeten houden zodat we voldoende kennis paraat hebben.

    Door geregeld op dit soort evenementen in ons verzorgingsgebied te kijken, zorgen we ervoor dat we adequaat kunnen reageren en anticiperen als dat nodig is. Ultrasonic is een groot festival waar veel mensen naartoe komen om te dansen op verschillende muziekstijlen. Wanneer er zoveel mensen bij elkaar komen, is het belangrijk dat de veiligheid gewaarborgd wordt. Dat doen we niet alleen door zichtbaar te zijn tijdens zo’n evenement, maar ook door achter de schermen te zorgen dat we weten wat er plaatsvindt in de buurt.