• UTRECHT – Een zestal collega’s van Brandweer Zuilen heeft afgelopen donderdag een lintje in ontvangst mogen nemen tijdens de jaarlijkse korpsavond. Dit lintje staat symbool voor het aantal jaar dat de collega’s in dienst zijn bij de brandweer.

    De remise van brandweerkazerne Schepenbuurt was dit jaar omgetoverd tot een feestelijke ruimte waar de jubilarissen hun lintje in ontvangst mochten nemen. Loco burgemeester Paulus Jansen sprak de brandweermannen en -vrouwen toe en deelde de lintjes uit.

    Tijdens de avond was er ook tijd voor een drankje en een hapje, bestaande uit een heerlijk barbecuebuffet. De muziek werd verzorgd door Mark Fledderman. Na de lintjesregen konden liefhebbers nog even socializen en een dansje wagen.

    Van Brandweer Zuilen mochten Hans, Wouter en Arnoud met trots stilstaan bij hun 10-jarig jubileum. Marco is al 12,5 jaar in dienst, Gerard tikt de 15 jaar aan en Marcel spande de kroon met zijn 30 jaar trouwe dienst bij de brandweer.