• UTRECHT – De dienstdoende ploeg van Brandweer Zuilen is afgelopen zaterdag op bezoek geweest bij de jarige Seb. Hij vierde zijn 5e verjaardag en nodigde de brandweer ook uit.

    Op het verrassende kaartje dat laatst in de brievenbus bij Brandweer Zuilen verscheen, schreef Seb dat hij het leuk zou vinden als de brandweer op zijn verjaardag zou komen om een stukje taart mee te eten. Dat lieten de mannen en vrouwen van de post zich geen twee keer zeggen.

    Rond drie uur vertrok de tankautospuit naar de jarige Seb. En natuurlijk bleef het niet alleen bij het bewonderen van zijn brandweerkamer en het eten van een taartje. Want wie jarig is, krijgt cadeautjes, dus mocht Seb ook een ritje maken in de tankautospuit, even de straalpijp hanteren en kreeg hij nog een fraaie raamsticker. Het was een verjaardag om nooit te vergeten.