• Sinterklaas en zijn pieten zijn afgelopen zaterdag op de post bij brandweer Zuilen geweest. Alle kinderen van de brandweercollega’s waren uitgenodigd om spelletjes te doen, even bij de Sint op schoot te zitten en natuurlijk cadeautjes te openen.

    Jaarlijks bezoekt Sinterklaas de brandweer in Zuilen. En dat is niet zomaar een bezoekje. Om half twee begon de middag met een spelletje voor de kinderen. Na een tijdje kwamen Sinterklaas en de pieten aan op de post, natuurlijk met de tankautospuit, en bleef hij een uurtje om pepernoten uit te delen, te luisteren naar alle cadeauwensen en ook alvast wat cadeaus te geven. Pakjesavond duurt namelijk nog zo lang, vond hij.

    Om de middag extra leuk en lekker af te sluiten was er voor alle kids een patatje. Het resultaat waren blije gezichtjes en rondgegeten buiken. En dat kun je wel zien op deze foto’s.