• De afgelopen jaren heeft Marco Overeem zich vol passie ingezet voor Brandweer Zuilen. Hij heeft zijn kwaliteiten ingezet op alle fronten, van volwaardig manschap tot kundig pompbediende en chauffeur.

    Aankomende vrijdag is de laatste dienst die Marco draait. Tijdens deze kerstdienst staat zijn pieper voor de laatste keer aan en zal hij Utrecht Zuilen een dienst bewijzen. We gaan deze topper missen als een stabiele kracht in ons team. Hij stond klaar voor iedereen en zijn warme lach en goedmoedigheid zorgde voor een goede sfeer.

    Wanneer er een incident was, wist hij als geen ander hoe hij er zo snel mogelijk moest komen en dan het liefste links op de weg tijdens een prio 1 rit. Hij heeft mooie, maar ook heftige incidenten meegemaakt en heeft de afgelopen 12,5 jaar veel betekend voor iedereen van Zuilen. Afgelopen maandag draaide hij zijn laatste oefening. En hoe kon hij dat beter afsluiten dan met de bekende Overeem snack schotel? Marco, kom maar snel weer langs om ons te trakteren op wat lekkers uit de frituurpan!

    Hieronder een filmpje van hoe we Marco met zijn allen verrast hebben bij zijn huis:

    bron: Marjan van Amerongen