• Werving gestart bij Brandweer Zuilen

  9 maart 2019 | Nieuws |
 • Brandweer Zuilen is begonnen met het werven van nieuwe mensen! De komende tijd zul je ons vaker treffen in de wijk.

  Het brandweerteam van Zuilen is op zoek naar mensen tussen de 18 en 50 jaar. Heb jij een goede gezondheid, werk je graag samen en doe je graag iets voor anderen, dan ben je van harte welkom om langs te komen op één van onze informatiemomenten op 10 april vanaf 19.00 uur of 13 april 2019 vanaf 10.00 uur. Op die avonden vertellen we je wat het brandweervak en de opleiding tot manschap inhoudt en kun je interactief kennismaken met ons materiaal en met de leden van ons brandweerteam.

  In ons team zitten mensen van verschillende pluimage. En dat is precies al jarenlang de kracht van Brandweer Zuilen!

  Kijk voor meer informatie over onze sollicitatieprocedure.

  Zien we je op 10 april vanaf 19.00 uur of 13 april vanaf 10.00 uur? Stuur ons dan een kort bericht via het contactformulier.

  =========================

  Afgelopen maandag 11 maart heeft U in de Wijk Zuilen opnames gemaakt bij onze oefening. Ook geeft onze postcommandant een kijkje in de wereld van de opleiding tot Manschap A en Sven, die overweegt om bij Brandweer Zuilen als vrijwilliger te starten. Hier het filmpje: