• Werken bij Brandweer Zuilen?

  15 mei 2019 | Nieuws |
 • Brandweer Zuilen zoekt nieuwe collega’s! Daarom organiseren wij op woensdag 22 mei vanaf 19.30 uur en op zaterdag 25 mei vanaf 10.30 uur open informatiemomenten op de post op de Burgemeester Norbruislaan 45. Je kunt dan als geïnteresseerde kennismaken met ons vak.

  Er zal onder andere een ademluchtparcours worden aangelegd waarmee je kunt ervaren hoe het is om in de rook met ademlucht op een ruimte te verkennen. Een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden bij een brand.

  Daarnaast zullen we je laten kennismaken met onze voertuigen en bieden we je de een kijkje in de wereld van het auto’s knippen en het benodigde materiaal daarvoor.

  Vanzelfsprekend kunnen we je op deze momenten alles vertellen over hoe je onze nieuwe collega wordt.

  Dus, zegt het voort, en kom langs mocht je interesse hebben. De koffie staat klaar. Wij zien je graag tegemoet!