Disclaimer

Voor deze website is het onderstaande van toepassing

Aansprakelijkheid

Deze website van Brandweer Zuilen is opgezet door de Vereniging Vrijwillige Brandweer Zuilen, de personeelsvereniging van Brandweer Zuilen ten behoeve van (lokale) informatievoorziening en werving van nieuwe mensen. Deze website is geen officieel medium van de Veiligheidsregio Utrecht en/of het District Utrecht. De informatie op deze website wordt beschikbaar gesteld door de Vereniging Vrijwillige Brandweer Zuilen. Hoewel uiterste zorg wordt besteed om de inhoud van deze site zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk te maken, blijft het mogelijk dat informatie is opgenomen die incorrect, incompleet of verouderd is. Aan de geboden informatie kunnen geen rechten worden ontleend en de Vereniging Vrijwillige Brandweer Zuilen is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik van de informatie.

Copyright

De Vereniging Vrijwillige Brandweer Zuilen behoudt zich het auteursrecht op de via deze website verstrekte informatie inclusief beeldmerken, logo's en fotomateriaal, uitdrukkelijk voor. Het is derhalve niet toegestaan de informatie anders dan voor persoonlijk (niet commercieel) gebruik te verspreiden of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van de Vereniging Vrijwillige Brandweer Zuilen. Via de contactpagina kunt u nadere informatie over het gebruik van het materiaal verzoeken. Indien u van mening bent dat wij onrechtmatig gebruik maken van woord- en/of beeldmateriaal dan kunt u dat op dezelfde wijze melden. Er wordt uiterste zorg besteed aan de informatie op deze website. Hierbij staat voorop dat de informatie correct, actueel en voor de gebruiker relevant moet zijn. Toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid blijven hierbij van belang. Daarom staan wij ook open voor opmerkingen of ideeën van uw kant.

Heeft u suggesties voor verbeteringen, opmerkingen of komt u fouten of verouderde informatie tegen, dan horen wij dat graag van u via de contactpagina.

Privacy

Brandweerzuilen.nl hecht veel waarde aan de bescherming van de privacy van bezoekers. Informatie over bezoekers aan brandweerzuilen.nl wordt alleen maar gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en voor statistische verwerking. Brandweer Zuilen draagt zorg voor het niet verzamelen en opslaan van identificeerbare persoonsgegevens. Bovendien worden verstrekte gegevens met betrekking tot sollicitaties met zorgvuldigheid behandeld en niet zonder toestemming van de verstrekker aan niet bij sollicitatieprocedurele belanghebbende derden verstrekt.