Teamleden

Enkele teamleden vertellen hun verhaal over de brandweer

team
Jeroen

Brandweer in de praktijkJeroen

Bevelvoerder

"Eind 2010 verhuisden mijn vrouw en ik naar Groen Zuilen. Rond diezelfde tijd besloot ik om te stoppen met voetballen, na ruim 25 jaar elke zaterdag een wedstrijd te hebben gespeeld was dit nu niet meer te combineren met het gezinsleven. Met al een kleine thuis en een tweede op komst lagen mijn prioriteiten even ergens anders. Al snel leerde ik Marcel van Westendorp kennen, bevelvoerder bij brandweer Zuilen en werkzaam bij de Veiligheidsregio Utrecht (VRU)..."

Brandweer in de praktijkDave

Bevelvoerder

"Op mijn 21e ben ik in aanraking gekomen met de brandweer. Als jong broekie klopte ik bij het uitzendbureau aan voor werk. Ik wilde niet zomaar een baan, maar iets waarin ik veel kon leren en groeien. Na een positief gesprek ben ik aan de slag gegaan bij Brandweer Utrecht, als medewerker bluswater..."

Dave
Ronald

Brandweer in de praktijkRonald

Manschap

"Mijn motivatie om me bij de brandweer in te zetten kwam vooral voort uit iets voor de maatschappij en met name de wijk Zuilen te willen doen. Ik woon zelf nog niet zo lang in Zuilen dus het is voor mij bovendien een leuke en nuttige manier om mensen in de buurt te leren kennen. En ik moet zeggen, ik heb me geen moment verveeld. Toen ik bij Brandweer Zuilen kwam, voelde ik me meteen welkom; alsof ik al jaren deel van het team was...