• Enkele teamleden en hun verhaal

 • Marcel van Westendorp

  Oud-bevelvoerder

  "In 1987 ben ik vanuit de Jeugdbrandweer begonnen bij de brandweer Zuilen. Het vak is mij met de paplepel ingegoten omdat mijn vader al bij de brandweer zat. Ik heb in die jaren vrijwel alle opleidingen doorlopen en ben uiteindelijk bevelvoerder geworden..."

  Lees meer van Marcel

 • Ronald Smale

  Manschap

  "Mijn motivatie om me bij de brandweer in te zetten kwam vooral voort uit iets voor de maatschappij en met name de wijk Zuilen te willen doen. Ik woon zelf nog niet zo lang in Zuilen dus het is voor mij bovendien een leuke en nuttige manier om mensen in de buurt te leren kennen. En ik moet zeggen, ik heb me geen moment verveeld. Toen ik bij Brandweer Zuilen kwam, voelde ik me meteen welkom; alsof ik al jaren deel van het team was...

  Lees meer van Ronald

 • Dave Hoencamp

  Bevelvoerder

  "Op mijn 21e ben ik in aanraking gekomen met de brandweer. Als jong broekie klopte ik bij het uitzendbureau aan voor werk. Ik wilde niet zomaar een baan, maar iets waarin ik veel kon leren en groeien. Na een positief gesprek ben ik aan de slag gegaan bij Brandweer Utrecht, als medewerker bluswater..."

  Lees meer van Dave

 • Jeroen Datema

  Bevelvoerder

  "Eind 2010 verhuisden mijn vrouw en ik naar Groen Zuilen. Rond diezelfde tijd besloot ik om te stoppen met voetballen, na ruim 25 jaar elke zaterdag een wedstrijd te hebben gespeeld was dit nu niet meer te combineren met het gezinsleven. Met al een kleine thuis en een tweede op komst lagen mijn prioriteiten even ergens anders. Al snel leerde ik Marcel van Westendorp kennen, bevelvoerder bij brandweer Zuilen en werkzaam bij de Veiligheidsregio Utrecht (VRU)..."

  Lees meer van Jeroen